Rose-Maries syateljé

Värmlands län

Information

560114-XXXX är organisationsnummer för företaget Rose-Maries syateljé. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rose-Maries syateljé är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Forshaga som är den kommunen som Rose-Maries syateljé finns i.

Rose-Maries syateljé har varit registrerat sedan 2007-11-13 och det finns flera företag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rose-Maries syateljé så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-18.

Rose-Maries syateljé är och det finns flera bolag i Forshaga som också är .

Firmatecknare för Rose-Maries syateljé är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rose-Maries syateljé så kan ni göra det på telefon genom 054-873572 eller genom brev på följande adress:

Att bedriva handarbeta inom tyger garner och sömnad.

Det finns olika personer som har en koppling med Rose-Maries syateljé och det är Abrahamsson, Gunborg Rose-Marie som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,