Keramikteknik i Forshaga AB

Värmlands län

Information

Bolaget skall bedriva kakel och plattsättning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Keramikteknik i Forshaga AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Forshaga så är Keramikteknik i Forshaga AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Värmlands län så finns det ännu fler.

Forshaga arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Forshaga och i Värmlands län. Redan 2006-02-09 så skapades Keramikteknik i Forshaga AB och företaget är har F-skattsedel Keramikteknik i Forshaga AB har haft det sedan 2006-03-02.

Keramikteknik i Forshaga AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-03-02

556698-1923 är organisationsnummret för företaget som finns i Forshaga.

Just nu är Keramikteknik i Forshaga AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Värmlands län

Vill ni komma i kontakt med Keramikteknik i Forshaga AB så går det att nå dem via telefon på 070-6580044 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Keramikteknik i Forshaga AB är Häggstad, Kent Allan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Häggstad, Anneli Maria som är född 1963 och har titeln Suppleant, Granlund, Tore Hugo som är född 1941 och har titeln Revisor, .