Forshaga Kross AB

Värmlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Forshaga och Forshaga Kross AB är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Forshaga Kross AB är ett av dem. Statusen för Forshaga Kross AB är att Bolaget är aktivt.

Forshaga Kross AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-12-21. Det finns flera olika bolag i Värmlands län som är ett stort län. Forshaga där bolaget finns i jobbar för att bolag som Forshaga Kross AB ska trivas.

Forshaga Kross AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-27. I Forshaga så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall krossning av berg ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Forshaga Kross AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-27.

Idag är Forshaga Kross AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Forshaga.

Vill man komma i kontakt med Forshaga Kross AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 054-870226.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Forshaga Kross AB är Hedman, Tommy Andreas som är född 1979 och har titeln VD, Hedman, Tommy Andreas som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Varberg, Tommy Lars-Erik som är född 1959 och har titeln Suppleant, Larsson, Rune Sören som är född 1951 och har titeln Revisor, Värmlands Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Forshaga Kross AB har 556694-8781 som sitt organisationsnummer.