Kenneth Nilsson Consulting AB

Värmlands län

Information

Kenneth Nilsson Consulting AB är en verksamhet som finns i Forshaga. I Kenneth Nilsson Consulting AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Alf Kenneth som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Bengt Olov som är född 1951 och har titeln Suppleant, Larsson, Rune Sören som är född 1951 och har titeln Revisor, Värmlands Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kenneth Nilsson Consulting AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kenneth Nilsson Consulting AB på telefon 070-6541812.

Bolaget skall idka konsultverksamhet inom verkstadssektorn, köp och förvaltning av fast egendom , hästverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kenneth Nilsson Consulting AB av bolagstypen Aktiebolag.

Kenneth Nilsson Consulting AB är ett av många verksamheter som finns i Värmlands län och Forshaga arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kenneth Nilsson Consulting AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-01-19 och Kenneth Nilsson Consulting AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-01-19.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kenneth Nilsson Consulting AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Kenneth Nilsson Consulting AB har 556677-2603 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Värmlands län.