Klarafors AB

Värmlands län

Information

556656-1113 är organisationsnummer för bolaget Klarafors AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Klarafors AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Forshaga som är den kommunen som Klarafors AB finns i.

Klarafors AB har varit registrerat sedan 2004-02-16 och det finns flera bolag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-03-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Klarafors AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-03-11.

Klarafors AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Forshaga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Klarafors AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Klarafors AB så kan ni göra det på telefon genom 054-536103 eller genom brev på följande adress:
Industrileden 5 B, 667 32, Forshaga

Bolaget skall direkt eller indirekt via dotterbolag bedriva skolverksamhet, turist- och fritidsverksamhet, konsultverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Klarafors AB och det är Söderkvist, Per Ove Seth som är född 1948 och har titeln VD, Söderkvist, Per Ove Seth som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils Magnus som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Elm, Klas Johan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Pär Mattias som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallin, Lasse Sven Olof som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamotLenger, Kerstin Marianne som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,