Sven-Åke Dahlströms Åkeri AB

Värmlands län

Information

Sven-Åke Dahlströms Åkeri AB är ett av många företag som finns i Forshaga. Det är nämligen den kommunen som Sven-Åke Dahlströms Åkeri AB finns i och den tillhör även Värmlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sven-Åke Dahlströms Åkeri AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-02-18.

Sven-Åke Dahlströms Åkeri AB som idag finns i Värmlands län har varit registrerat sedan 2002-02-04. Men sedan 2002-03-04 så har Sven-Åke Dahlströms Åkeri AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Halla 5, 669 91, Deje. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sven-Åke Dahlströms Åkeri AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5219554.

Forshaga arbetar för att företag som Sven-Åke Dahlströms Åkeri AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sven-Åke Dahlströms Åkeri AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Värmlands län.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sven-Åke Dahlströms Åkeri AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sven-Åke Dahlströms Åkeri AB och det är följande personer, Dahlström, Sven Åke Lennart som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlström, Elisabeth Aude som är född 1958 och har titeln Suppleant, Svensson, Tommy Jan Åke som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sven-Åke Dahlströms Åkeri AB är 556623-5361.