Johnnys Gräv i Deje AB

Värmlands län

Information

Johnnys Gräv i Deje AB hittar ni ett Värmlands län som inte är som andra län. I Värmlands län hittar ni Forshaga som är den kommunen där Johnnys Gräv i Deje AB finns. I Forshaga så finns det många olika Aktiebolag och i Värmlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Johnnys Gräv i Deje AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Johnnys Gräv i Deje AB har haft sedan 2001-04-13. Johnnys Gräv i Deje AB har funnits sedan och 2001-04-13 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Johnnys Gräv i Deje AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Mogrensv. 3, 669 31, Deje men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5437213.

Forshaga arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Värmlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Johnnys Gräv i Deje AB Privat, ej börsnoterat.

Johnnys Gräv i Deje AB har idag 556608-2854 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Johnnys Gräv i Deje AB

Bolaget skall bedriva grävningsarbeten och därmed förenlig verksamhet.

I Johnnys Gräv i Deje AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pontinder, Anders Olof Johnny som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Pontinder, Anders Robert som är född 1951 och har titeln Suppleant, Lindquist, Eva Margareta som är född 1951 och har titeln Revisor, Bergslagens Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .