T. Wördin Transport AB

Värmlands län

Information

T. Wördin Transport AB är en verksamhet som finns i Forshaga. I T. Wördin Transport AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wördin, Kenth Fride Tommy som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Wördin, Ella Lilly Viola som är född 1936 och har titeln Suppleant, Norman, Kent Eije som är född 1949 och har titeln Revisor, Kent Norman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med T. Wördin Transport AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå T. Wördin Transport AB på telefon 0705-139027.

Bolaget skall bedriva yrkesmässiga person- och godstransporter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är T. Wördin Transport AB av bolagstypen Aktiebolag.

T. Wördin Transport AB är ett av många verksamheter som finns i Värmlands län och Forshaga arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

T. Wördin Transport AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och T. Wördin Transport AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för T. Wördin Transport AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

T. Wördin Transport AB har 556559-3489 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Värmlands län.