LIVAB Biotech AB

Värmlands län

Information

I Forshaga finns det ett Aktiebolag som heter LIVAB Biotech AB. Det finns flera verksamheter som liknar LIVAB Biotech AB i Värmlands län. Forshaga är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

LIVAB Biotech AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Värmlands län.

Sedan 1998-03-16 så har LIVAB Biotech AB varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är LIVAB Biotech AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Forshaga.

Vill man komma i kontakt med LIVAB Biotech AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Industrileden 28, 667 32, Forshaga. Vi ni istället prata med LIVAB Biotech AB så kan ni göra det på 054-874200.

Bolaget skall bedriva service-, installations- och försäljningsverksamhet av filteranläggningar och avfettningsutrustningar samt tillverkning och försäljning av kringutrustning till sådana anläggningar, tillhandahålla konsulttjänster och projektledning inom informetionssystemutveckling, äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt idka annan härmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Helsing, Anders Gunnar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Helsing, Annika Marie-Louise som är född 1952 och har titeln Suppleant, Bergendahl, Lars Ove Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Selander, Ulf Anders som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

LIVAB Biotech AB har 556553-9128 som sitt organisationsnummer.