Mölnbacka Ungdomshem Aktiebolag

Värmlands län

Information

556463-3419 är organisationsnummer för företaget Mölnbacka Ungdomshem Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mölnbacka Ungdomshem Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Forshaga som är den kommunen som Mölnbacka Ungdomshem Aktiebolag finns i.

Mölnbacka Ungdomshem Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-03-05 och det finns flera företag i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mölnbacka Ungdomshem Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Mölnbacka Ungdomshem Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Forshaga som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mölnbacka Ungdomshem Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Magnusson, Hans Håkan -Magnusson, Karin Lillemor -Sjöstedt, Bo Henki

Vill ni komma i kontakt med Mölnbacka Ungdomshem Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0552-21080 eller genom brev på följande adress:
Mölnbacka Herrgård, 669 92, Deje

Bolaget skall bedriva behandling, vård och stöd åt ungdomar med sociala problem samt bedriva konsultverksamhet inom socialsektorn, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mölnbacka Ungdomshem Aktiebolag och det är Magnusson, Hans Håkan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sjöstedt, Bo Henki som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Karin Lillemor som är född 1958 och har titeln Suppleant, Erlinder, Hans Georg Bo som är född 1950 och har titeln Revisor, Lundgren, Eva Lisbeth som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Ehrlinders Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor