Oljeservice Olsäter Aktiebolag

Värmlands län

Information

I Värmlands län så finns Oljeservice Olsäter Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Forshaga här finns det många olika Aktiebolag. Oljeservice Olsäter Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Värmlands län. Forshaga jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Värmlands län gör att bolag trivs där.

Oljeservice Olsäter Aktiebolag är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556343-8612.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0552-31077 alternativt besöka eller skicka post till Oljeservice Olsäter Aktiebolag på följande adress Rinkv. 2, 669 92, Deje.

Oljeservice Olsäter Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Oljeservice Olsäter Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Karlsson, Mats Jan Ove som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Wikström, Maria Margareta som är född 1966 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva transportverksamhet för utförande av oljeleveranser och slamsugning samt därmed förenlig verksamhet.