Jonas Kullgren Aktiebolag

Värmlands län

Information

Jonas Kullgren Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Forshaga. Det är nämligen den kommunen som Jonas Kullgren Aktiebolag finns i och den tillhör även Värmlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Jonas Kullgren Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Jonas Kullgren Aktiebolag som idag finns i Värmlands län har varit registrerat sedan 1988-01-22. Men sedan 1992-01-01 så har Jonas Kullgren Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Löveds Herrgård, 667 30, Forshaga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jonas Kullgren Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 054-874600.

Forshaga arbetar för att bolag som Jonas Kullgren Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Jonas Kullgren Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Värmlands län.

Bolaget skall bedriva arkitektrörelse, fastighetsförvaltning samt äga och förvalta fast egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Jonas Kullgren Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Kullgren, Jonas Åke Bruno.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jonas Kullgren Aktiebolag och det är följande personer, Kullgren, Jonas Åke Bruno som är född 1946 och har titeln VD, Kullgren, Jonas Åke Bruno som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Kullgren, Betty Johanna som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Ralling Kullgren, Gunvor Majken E som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindh, Ernst Gustaf Niklas som är född 1972 och har titeln Revisor, Ståhl, Maria Helena som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant.Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Jonas Kullgren Aktiebolag är 556317-0538.