DäckMäster i Forshaga AB

Värmlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Forshaga och DäckMäster i Forshaga AB är ett av dem. Värmlands län är ett stort län där det finns många bolag där och DäckMäster i Forshaga AB är ett av dem. Statusen för DäckMäster i Forshaga AB är att Bolaget är aktivt.

DäckMäster i Forshaga AB är ett Aktiebolag och skapades 1986-01-21. Det finns flera olika bolag i Värmlands län som är ett stort län. Forshaga där bolaget finns i jobbar för att bolag som DäckMäster i Forshaga AB ska trivas.

DäckMäster i Forshaga AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Forshaga så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva gummiverkstad med försäljning av däck, reparationer av traktor, truckar och entreprenadmaskiner, utföra entreprenadarbeten inom verkstadsindustrin och bedriva handel med entreprenadmaskiner samt därmed förenlig verksamhet. Dessutom skall bolaget bedriva fastighetsförvaltning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att DäckMäster i Forshaga AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är DäckMäster i Forshaga AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Forshaga.

Vill man komma i kontakt med DäckMäster i Forshaga AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 054-873500.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med DäckMäster i Forshaga AB är Blomkvist, Lars Christian Niklas som är född 1970 och har titeln VD, Blomkvist, Lars Christian Niklas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Göran Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Bo Michael som är född 1970 och har titeln Suppleant, Pallin Blomkvist, Anna Maria som är född 1968 och har titeln Suppleant, Eriksson, Annica Maria som är född 1964 och har titeln RevisorEriksson, Tore Uno som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision Karlstad AB som är född och har titeln Revisor, .

DäckMäster i Forshaga AB har 556271-4864 som sitt organisationsnummer.