Hjertstedt Bygg i Värmland Aktiebolag

Värmlands län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadssnickeri, golv-, och takläggning, försäljning av byggmaterial samt äga och förvalta fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hjertstedt Bygg i Värmland Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Forshaga så är Hjertstedt Bygg i Värmland Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Värmlands län så finns det ännu fler.

Forshaga arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Forshaga och i Värmlands län. Redan 1984-10-17 så skapades Hjertstedt Bygg i Värmland Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Hjertstedt Bygg i Värmland Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Hjertstedt Bygg i Värmland Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1985-01-01

556249-6728 är organisationsnummret för bolaget som finns i Forshaga.

Just nu är Hjertstedt Bygg i Värmland Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Värmlands län

Vill ni komma i kontakt med Hjertstedt Bygg i Värmland Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0552-10681 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hjertstedt Bygg i Värmland Aktiebolag är Hjertstedt, Hans Christer Gustaf som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjertstedt, Eva Gudrun Marita som är född 1946 och har titeln Suppleant, Selander, Ulf Anders som är född 1961 och har titeln Revisor, Bergendahl, Lars Ove Bertil som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .