Orkestern Femskift Ek. för.

Värmlands län

Information

769603-3393 är organisationsnummer för verksamheten Orkestern Femskift Ek. för.. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Orkestern Femskift Ek. för. är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Forshaga som är den kommunen som Orkestern Femskift Ek. för. finns i.

Orkestern Femskift Ek. för. har varit registrerat sedan 1998-09-02 och det finns flera verksamheter i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Orkestern Femskift Ek. för. så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Orkestern Femskift Ek. för. är och det finns flera verksamheter i Forshaga som också är .

Firmatecknare för Orkestern Femskift Ek. för. är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Orkestern Femskift Ek. för. så kan ni göra det på telefon genom 054-870906 eller genom brev på följande adress:
Geijersg. 32, 667 30, Forshaga

Föreningens ändamål är att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att medlemmarna bedriver musikaliska aktiviteter för en bred publik. Föreningen ska verka för en kvalitativ musikalisk upplevelse med bl a utbildande underhållning samt därmed jämförbar verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Orkestern Femskift Ek. för. och det är Ahlbäck, John Thomas som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anders Bertil som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Halvarson, Krister som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Halvarsson, Anders som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydén, Bengt Lennart som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,