ALL Bygg Forshaga

Värmlands län

Information

661227-XXXX är organisationsnummer för verksamheten ALL Bygg Forshaga. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ALL Bygg Forshaga är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Forshaga som är den kommunen som ALL Bygg Forshaga finns i.

ALL Bygg Forshaga har varit registrerat sedan 2007-07-06 och det finns flera verksamheter i Värmlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för ALL Bygg Forshaga så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

ALL Bygg Forshaga är och det finns flera verksamheter i Forshaga som också är .

Firmatecknare för ALL Bygg Forshaga är följande:

Vill ni komma i kontakt med ALL Bygg Forshaga så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Nybyggnation, ombyggnation och renoveringar inom byggsektorn. Golv och väggbekladnasarbeten med alla förekommande material inom branschen.

Det finns olika personer som har en koppling med ALL Bygg Forshaga och det är Jonsson, Kurt Dennis som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,